Verzenden & retouren

Als ik naar buiten kwam koeriers naar wat er zal gebeuren?

Geen probleem. Onze koerier of laat pakketten met de buren, zet het op een veilige plek, of zal het weer overgegeven. Zij zullen een kaart gebracht door middel van uw deur om u te laten weten dat ze hebben en wat voor soort maatregelen die zij hebben genomen.

Ik kan leveringsbon naar de plaats waar ik werk, of een andere locatie?

Ja, dit geen probleem. Bij het bestellen, stuur dan uw verzendadres in nood, en geef ons uw factuuradres als goed.

Wat is de normale levertijd?

Producten via onze koerier op weekdagen.

Moet ik leveringsverplichtingen betalen?

Alle geleverd aan een ander dan het Verenigd Koninkrijk bestemming kan worden onderworpen aan invoerrechten en belastingen, die worden geheven door het land van invoer aan de levertijd bereiken om uw land te importeren. Alle van toepassing zijnde belastingen, toeslagen en eventuele extra kosten voor douane-inklaring zal de verantwoordelijkheid van de klant zijn.

Houdt u er rekening mee dat in orde is de verantwoordelijkheid van de klant wettelijke import voor de staat en de federale overheden om elk product besteld khanbaba.com.au akkoord te controleren.

Toen ik in rekening gebracht?

Betaling direct na effectenuitgevende instellingen en saenstaffs.nl kosten van uw bank is toegestaan. Wat heb je te bieden online winkelen veiligheid is?

Ja, maken we gebruik van "Secure Sockets Layer" (SSL) technologie om uw betaalkaart versleutelen om ervoor te zorgen dat uw gegevens veilig zijn. We maken ook gebruik van het Verified by Visa (VBV) en MasterCard Secure Code (MSC) (3D Secure).

Waarom wordt mijn kaart wordt afgewezen?

Het kan vele redenen waarom uw kaart is afgewezen zijn geweest. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met uw uitgevende bank.

Back